首页>网络教育>统考信息>武汉理工大学网教统考英语交际英语专项训练(二)

武汉理工大学网教统考英语交际英语专项训练(二)

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2021-06-09 15:51
  • 武汉理工大学网络教育统考科目中英语科目的交际英语部分有哪些考点?

武汉理工大学的继续教育学院的官网会发布一些供考生们练习的题目,如果有需要的考生们可以去看一看。当然,小编也根据网教统考的题目,整理了一些练习题。

网教统考的题目

下面我们就来看看网络远程教育统考的英语科目中单选部分重点考察交际英语的题目。

1、-I wonder if I could use your computer tonight?

-___________ I'm not using it right now.

A.Sure,here you are.

B.I don't know.

C.It doesn't matter.

D.Who cares?

答案:A

2、-What do you think of this novel?

-_________

A.I've read it.

B.It's well-written.

C.It was written by my uncle.

D.I bought it yesterday.

答案:B

3、-Hello,how are you?

-_________

A.Hello,how are you?

B.How do you do?

C.Fine,thank you.

D.That's OK.

答案:C

4、-Thank you ever so much for your lovely gift.

-_________

A.Never mind

B.I'm glad you like it.

C.Please don't say so.

D.No,It's not so good.

答案:B

5、-How are you getting on today?

-_________

A.Very well.

B.How do you do?

C.I'm a doctor.

D.Nice to have known you.

答案:A

6、-Are you going on holiday for a long time?

-_________

A.It was a long time.

B.Two weeks ago.

C.No.Only a couple of days.

D.Not long time ago.

答案:C

7、-How tall is your sister?

-_________

A.She is not very well.

B.She is 28 years old.

C.She is very nice.

D.She is as tall as I am.

答案:D

8、-How can I get to the cinema?

-_________

A.It's very far.

B.Yes,there is a cinema near here.

C.It's well known.

D.Go down this street and turn left.

答案:D

9、-Good morning,may I speak to Mark,please?

-_________

A.Who's there?

B.Who's that speaking?

C.Who are you?

D.Who wants to speak to Mark?

答案:B

10、-What's the matter,John?

-_________

A.I failed my French test.

B.It doesn't matter.

C.Nothing's wrong with him.

D.I don't think I can.

答案:A

11、-I'd like to invite you to dinner this Saturday,Mr.Smith.

-_________

A.Oh,no.let's not.

B.I'd rather stay at home.

C.I'm sorry,but I have other plans.

D.Oh,no.That'll be too much trouble.

答案:C

12、-Could you please open the window?

-_________

A.I can't.

B.Go ahead.

C.Sure.

D.It's really very kind.

答案:C

13、-Do you think I can borrow your bike for a few hours?

-_________

A.I'm afraid you can.

B.I'm sorry,but I really need it this afternoon.

C.Yes,I don't think so.

D.I'll think about it later.

答案:B

14、-Thank you very much for the dictionary you sent me.

-_________

A.No thanks.

B.I'm glad you like it.

C.Please don't say so.

D.No,it's not so good.

答案:B

15、-How do you like the movie we saw yesterday?

-_________

A.You are welcome.

B.How about you?

C.I've never seen a better movie than it.

D.It is very expensive.

答案:C

16、-What do you think of your new teacher?

-_________

A.He came to teach us last week.

B.He teaches us English.

C.He has two children.

D.He is very nice.

答案:D

17、-Are you going to have a holiday?

-_________

A.Not until next week.

B.Three weeks ago.

C.To Beijing.

D.I'm pleased to hear that.

答案:A

18、-You seem to be lost.Need help?

-_________

A.Yes,would you please help me with the bag?

B.Help me find my key,please.

C.Yes,with pleasure.

D.I'm looking for Zhongshan Road.

答案:D

19、-Can you help me clear up the mess?

-_________

A.Yes,it doesn't matter.

B.No,that's OK.

C.Yes,help yourself.

D.No problem.

答案:D

20、-Does No.20 bus stop at our school?

-_________

A.I go to school by bus.

B.I'm afraid not.

C.You are welcome.

D.I'll not take No.20 bus.

答案:B

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索