首页>网络教育>统考信息>武汉理工大学网教统考英语交际英语专项训练(一)

武汉理工大学网教统考英语交际英语专项训练(一)

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2021-06-09 15:49
  • 武汉理工大学网络教育统考英语科目的单选部分一定要多练习!

武汉理工大学网络教育的统考考试对于一部分考生们来说有困难,其实,网络远程教育的统考考试的难度相对其他学历考试的难度来说不算很大。考生们如果认真备考,通过的几率还是很大的。主要还是需要考生们根据自己的情况认真制定复习计划,再根据自己的薄弱项,进行有针对性的复习。

网络教育统考

下面,我们就来看看网络教育统考的英语科目的交际英语专项训练题。

1、-Who's speaking?

-This is Tom ________.

A.speaks

B.spoken

C.speaking

D.saying

答案:C

2、-I'm sorry.I am late due to the heavy traffic.

-________

A.Well,it's OK.

B.No,it's all right.

C.You are welcome.

D.You are wrong.

答案:A

3、-Paul,_______?

-Oh,that's my father!And beside him,my mother.

A.what is the person over there

B.who's talking over there

C.what are they doing

D.which is that

答案:B

4、-Could I borrow your car for a few days?

-________

A.Yes,you may borrow.

B.Yes,go on.

C.Sure,here is the key.Enjoy your journey.

D.It doesn't matter.

答案:C

5、-Excuse me,how much is the jacket?

-It's 499 Yuan.________

A.Oh,no.That's OK!

B.How do you like it?

C.Which do you prefer?

D.Would you like to try it on?

答案:D

6、-Could you help me with my physics,please?

-________

A.No,no way.

B.No,I couldn't.

C.No,I can't.

D.Sorry I can't.I have to go to a meeting right now.

答案:D

7、-Could I speak to Don Watkins,please?

-________

A.Speaking,please.

B.Oh,how are you?

C.I'm listening.

D.I'm Don.

答案:A

8、-Thank you for inviting me.

-_______

A.I really had a happy time.

B.Oh,it's too late.

C.Thank you for coming.

D.Oh,so slowly?

答案:C

9、-How was your trip to London,Jane?

-___________

A.Oh,wonderful indeed.

B.I went there alone.

C.The guide showed me the way.

D.By plane and by bus.

答案:A

10、-Congratulations!You won the first prize in today's speech contest.

-________

A.Yes,I beat the others.

B.No,no,I didn't do it well.

C.Thank you.

D.It's a pleasure.

答案:C

11、-Please help yourself to the seafood.

-________

A.No,I can't.

B.Sorry,I can't help.

C.Well,seafood don't suit.

D.Well,I'm afraid I don't like seafood.

答案:D

12、-Would you like to go to the concert with us this evening?

-________

A.No,I already have plans.

B.I'd love to,but I'm busy tonight.

C.No,I really don't like being with you.

D.I'm ill,so I shouldn't go out.

答案:B

13、-Did you know that David injured his leg yesterday?

-Really?_______

A.Who did that?

B.What's wrong with him?

C.How did that happen?

D.Why was he so careless?

答案:C

14、-This box is too heavy for me to carry it upstairs.

-_______

A.You may ask for help.

B.I'll give you a hand.

C.Please do me a favor.

D.I'd come to help.

答案:B

15、-Hey,Tom,what's up?

-__________

A.Yes,definitely!

B.Oh,not much.

C.What is happening in your life?

D.You are lucky.

答案:B

16、-Good morning,John.How are you doing?

-_________

A.I'm pleased.

B.Good night.

C.Not so bad.And you?

D.How do you do?

答案:C

17、-Do you mind my smoking here?

-_______

A.No,thanks.

B.Yes,I do.

C.Yes.I'd rather not.

D.Good idea.

答案:B

18、-Excuse me,could you show me the way to the nearest post office?

-______Oh yes!Two blocks away from here at the Green Avenue.You can't miss it.

A.I beg your pardon?

B.What do you mean?

C.You're welcome.

D.Mm,let me think.

答案:D

19、-Wow!This is a marvelous room!I've never known you're so artistic.

-______

A.Great,I am very art-conscious.

B.Don't mention it.

C.Thanks for your compliments.

D.It's fine.

答案:C

20、-I didn't mean to do that.Please forgive me.

-_________

A.Not too bad.

B.That's all right.

C.It's a pleasure.

D.Thank you.

答案:B

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索