首页>网络教育>统考信息>武汉理工大学网教统考英语词汇语法专项训练(一)

武汉理工大学网教统考英语词汇语法专项训练(一)

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2021-06-09 15:42
  • 网络远程教育的统考科目在备考时要重视习题的利用。

网络远程教育的统考的难度一般是不大的,但是,考生们也不能因此就忽视了备考的重要性,不认真准备考试,再简单的考题也容易失分。下面,小编整理了15道武汉理工大学网络教育统考的复习题,供考生们参考和练习之用。

网络远程教育的统考

1、Don't be too _______about things you're not supposed to know.

A.strange

B.amusing

C.curious

D.conscious

答案:C

2、It was in 1969 ______the American astronauts succeeded in landing on the moon.

A.when

B.the moment

C.which

D.that

答案:D

3、_______people in the world are sending information by e-mail every day.

A.Several million

B.Many millions

C.Several millions

D.Many million

答案:A

4、He _______less time reading stories about film stars than before.

A.takes

B.spends

C.costs

D.pays

答案:B

5、Selecting a mobile phone for personal use is no easy task because technology _______so rapidly.

A.is changing

B.has been changed

C.will have changed

D.will change

答案:A

6、The taxi driver always reminds passengers to _______their belongings when they leave the car.

A.keep

B.catch

C.hold

D.take

答案:D

7、Little Tom is used to getting up _______eight every morning.

A.at

B.on

C.in

D.of

答案:A

8、If the doctor had been available, the child ____________.

A.would not die

B.could not have died

C.might not die

D.should not have died

答案:B

9、If Mary _______shopping this afternoon, please ask her to write a shopping list first.

A.will go

B.goes

C.went

D.has gone

答案:B

10、These desks and chairs ______to the children in the mountain villages next week.

A.are sent

B.will send

C.have sent

D.will be sent

答案:D

11、Every society has its own peculiar customs and ______of acting.  

A.attitudes

B.behavior

C.ways

D.means

答案:C

12、China is _______the Great Wall.

A.on

B.famous

C.famous for

D.famous as

答案:C

13、The dog was tearing the cloth ______its teeth.

A.with

B.by

C.through

D.in

答案:A

14、A man should not be judged always ______what he says.    

A.by

B.in

C.with

D.to

答案:A

15、We will have a ________holiday after the exam.

A.two month

B.two-month

C.two month's

D.two-months

答案:B

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索